NL

Automatische gesloten wrongelbereiders, voor het maken van  test producties.

Inhoud van de bakken is 400 liter en deze worden middels een Siemens PLC bestuurd. Gegevens worden direct terug gekoppeld naar een netwerk PC.  Recepten en proces instellingen worden voroaf ingesteld en testen kunnen in 2-voud worden uitgevoerd.

De perfecte oplossing voor de productontwikkelaar!


Installatie pasteurunit in een proeffabriek van de Universiteit van Cork, Ierland

Voor Ierland is een melkpasteur voor een proef fabriek geleverd. De pasteur heeft een capaciteit van 600 l/u.  De pasteur wordt elektrisch verwarmd en na pasteurisatie komt de melk op ca. 30°C uit de pasteur en wordt in de kaasbak gepompt.


Sterilisatie unit voor proeffabriek Almere

Een sterilisatie unit met een capaciteit van 300 liter per uur is geplaatst in een proeffabriek waar producten worden ontwikkeld met pro-biotische eigenschappen. De melk wordt hierbij verhit tot 121°C en afgekoeld naar de juiste temperatuur voor bebroeden.


Proefopstelling Mekelle Universiteit Ethiopië

Speciaal voor de universiteit van Ethiopië heeft C. van 't Riet deze wrongelbereider geplaatst.


Container unit voor het maken van kaas en boter in Tanzania

Voor Tanzania zijn 4 container units voor het maken van kaas en boter geleverd. Alle apparatuur is ingebouwd in 2 maal 40 fts containers. Dit heeft als voordeel dat de installatietijd op locatie minimaal is en maakt het systeem zeer flexibel. De gebruikers hebben in Nederland kaas leren maken krijgen ook na installatie assistentie.


© 2019 | C. van ’t Riet | Powered by VRHL | Disclaimer