NL

 Melk ontvangst installatie Oekraïne

Voor het verwerken van 20.000 ltr melk per uur, heeft C. van 't Riet een melk ontvangst installatie geinstalleerd waar de melk ook behandeld wordt.

Voor meer info klik op de foto


Wei verwerkingsinstallatie

Een complete installatie voor de verwerking van wei is bij een Russische kaasfabriek geïnstalleerd. De wei wordt hierbij gefilterd en ontroomd. Na de sterilisatie van de room wordt deze weer gebruikt om kaas te maken.


Kaasfabriek opgezet in Oekraïne

In de Oekraïne heeft C. van 't Riet de apparatuur verzorgt voor deze complete kaasfabriek.


 Dairy plant in Ethiopia,

In 2010 equipment was installed at the Holland Dairy farm in Ethiopia. In this location, yoghurt, cheese, cream and pasteurised milk is produced.


Kaasfabriek Ierland

In Ierland heeft C. van 't RIet een complete kaasfabriek ingericht. De fabriek bestaat uit diverse wrongelbereiders, kaaspersen en drainagebakken.


Installatie van een 10.000 liter wrongelbereider met een automatische wrongel draineerbak

Een wrongelbereider van 10000 liter en een automatische draineerbak is bij een Nederlandse kaasboer geïnstalleerd. Het gehele proces van kaasmaken is hierdoor geautomatiseerd. Dit is de grootste gesloten kaasbak die tot nu toe bij een kaasboerderij is geplaatst.


25.000 liter melk pasteur voor fabriek in Rusland

Pasteuriseert 25.000 liter per uur, inclusief: Clarifier and Separator.


Kaas fabriek in Afghanistan

Alle apparatuur van melkontvangst, opslag, pasteuriseren, kaasbereiding en benodigde voorzieningen voor warm water voorziening is geleverd, geïnstalleerd en onder begeleiding van Fretec opgestart. Per dag kan er van 5000 liter melk Goudse kaas worden geproduceerd.


© 2019 | C. van ’t Riet | Powered by VRHL | Disclaimer