NL
C. van 't Riet Dairy technology b.v.  Team

 Verhuizing C. van ’t Riet Zuiveltechnologie naar Nieuwkoop

 

C. van ’t Riet heeft sinds 1888 zijn bedrijf aan de Dorpsstraat 25 in Aarlanderveen. Na meer dan 120 jaar op deze plek te hebben gewerkt, gaat het bedrijf verhuizen naar de Industrie weg in Nieuwkoop.

Weg van het landelijke karakter en de molens waar onze buitenlandse gasten bijzonder van gecharmeerd waren en een grote stap voor dit familie bedrijf, waarin de nazaten van C. van ’t Riet nog steeds de leiding hebben.

De (nog) huidige Aarlanderveense lokatie aan de Dorpsstraat is te klein geworden, zowel voor de productie als voor het kantoor. Gebruikte apparatuur is nu opgeslagen in een aparte hal op een andere plek. Uitbreiding van het bestaande pand in de dorpskern van Aarlanderveen is niet eenvoudig. Dit is dan ook de reden dat wij de Dorpsstraat 25, waar het bedrijf in 1888 is gestart, met enige weemoed gaan verlaten.

De nieuwe lokatie in Nieuwkoop is een bestaand pand. Het pand wordt momenteel opgeknapt; de buitenkant heeft al een complete metamorfose gehad en de mint-groene kleur is nu grijs gespoten en ook de bestrating wordt opgeknapt. De nieuwe ruimte wordt optimaal en logisch ingedeeld. Verder is er voldoende ruimte voor opslag voor materialen. Ook de gebruikte apparatuur zal in Nieuwkoop een plek gaan krijgen, waardoor alles vanaf dezelfde lokatie worden georganiseerd.

Binnen wordt het pand opnieuw ingedeeld en zal iedereen een ruime werkplek gaan krijgen.

Vanaf 1 oktober zal vanuit het nieuwe pand gewerkt gaan worden en wij gaan er vanuit dat wij op de nieuwe lokatie onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Met deze verhuizing maakt C. van ’t Riet een belangrijke stap om de continuïteit van het bedrijf te borgen en klaar te zijn voor de toekomst.

Opendag  

Op 19 November 2011 hebben wij onze nieuwe locatie tentoongesteld. Dit was een groot succes met veel bezoekers en een gezellige sfeer. 

Tevens hebben we een mooi bedrag  kunnen ophalen voor de kankerbestrijding.

Onderstaand een foto impressie van deze dag.

C. van 't Riet Dairy technology b.v.  Team
C. van 't Riet Dairy technology b.v.

C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v.
C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v. open dag

C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v. open dag
C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v. open dag

C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v. open dag
C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v. open dag

© 2019 | C. van ’t Riet | Powered by VRHL | Disclaimer