NL
C. van 't Riet Zuiveltechnologie b.v. verse zuivel

 

  C. van ’t Riet  Melkabot© 

  Pasteurisatie Karn Kneder

Multitool voor verse zuivelverwerking

 

Voordelen

- Multifunctioneel

- Robuust

- Onderhoudsvriendelijk

- Stand alone

- Eenvoudige bediening


Toepassingen

De pasteurisatie karn kneder is uitermate geschikt voor de productie van de volgende zuivel producten: Gepasteuriseerde melk, Gepasteuriseerde halfvolle melk, Karnemelk, boter, Stand yoghurt en roer yoghurt.

Door het design van de machine kan er in de Melkabot© meerdere functies worden uitgevoerd, waarbij het pasteuriseren, karnen en kneden natuurlijk de belangrijkste. Maar ook het opwarmen, koelen en op fermentatie temperatuur houden gaat eenvoudig met de Melkabot©.

 

Werkingsprincipe

De pasteurisatie karn kneder wordt gevuld met melk of room, de hoeveelheid wordt gemeten met een roestvrij stalen maatlat. Zodra de karn gevuld is wordt de melk/room opgewarmd of gepasteuriseerd. Dit opwarmen gebeurd door uitwisseling van heet water in de dubbele wand. De temperatuur van de melk wordt aangegeven op het display in de besturingskast. Het roerwerk zorgt ervoor dat al de melk langs de wanden wordt geroerd zodat de opwarming efficiënt gebeurd. Zodra de juiste temperatuur is behaald wordt er over de dubbele wand gecirculeerd met koud water om de melk weer af te koelen. Na het toevoegen van de ingrediënten wordt de melk/room op temperatuur gebracht en gehouden voor bepaalde tijd. Vervolgens wordt er weer gekoeld en kan er gekarnd worden. Na het karnen wordt de karnemelk afgetapt en kan de begonnen worden met het kneden. Met het kneden wordt de laatste vocht uit de boter gedrukt zodat er een mooie zuivere boter ontstaat.

Dhr
Mevr
Naam *
Bedrijf *
Adres
Plaats
Land
E-mail *
Telefoonnummer *
Geïnteresseerd in de volgende producten:
Melk ontvangst unit
Pasteurs
Ontromers
Homogenisators
Wrongelbereiders
Drainage systemen
Kaaspersen
Kaasvaten
Pompen
Pekel systemen
Boter / Room
Vul en verpakking machines
CIP systemen
Totale capaciteit melk per dag
Bericht
© 2019 | C. van ’t Riet | Powered by VRHL | Disclaimer